Роял Електроникс ООД

Сервиз

Сервиз

През годините ние сме изградили и поддържаме договорни отношения за гаранционен сервиз в България на световните производители на черна и бяла техника: LG Electronics, Panasonic, JVC, Electrolux, AEG, Remington, Sang, Haier, Beko, Taurus, Candy, Tannoy, Thunder и други.

Работим по договор със сервизни фирми на територията на цялата страна. В сервизният отдел работят сформирани групи ;за доставка и монтаж на климатична техника. Предлагат климатици на световните производители на климатична техника, а именно LG, Daikin, Mitsubishi Heavy Industries, Panasonic, Carrier, Toshiba, Haier и други.

В периoда от 2001-2016 г. екипи на фирмата са изпълнили обекти с VRV и професионална климатична техника на територията на цялата страна. Нашите сервизни инженери и техници разполагат с необходимото оборудване, техническа документация и оригинални резервни части за да извършват ремонти съгласно изискванията на производителите. Те преминават ежегодни обучения и и следват алгоритмите за ремонт зададени от производители за точно диагностициране на проблема и неговото отстраняване в срок.