Роял Електроникс ООД

Сервиз Panasonic

Сервиз Panasonic

Сервиз за гаранционни и негаранционни ремонти на Panasonic

Сертификат Panasonic

Роял Електроникс  ООД има сключен договор за гаранционен и извън гаранционен сервиз с Panasonic от м.08.2009 г. На базата на този договор извършва ремонт  и сервиз на всички уреди с  марката Panasonic в България. . При нужда от гаранционен ремонт трябва да подготвите гаранционна карта и финансов документ за покупка - фактура или касова бележка.

За по-точна информация къде можете да извършите  ремонт на вашият уред Panasonic е необходимо  се свържете с нас на националният телефон за клиенти, където наш служител ще ви насочи към най-близкият сервизен център.

Сервизите за бяла техника  на Panasonic извършват ремонт на перални, хладилници, прахосмукачки, микровълнови фурни и др. изделия с марката Panasonic. Видеокамери, LCD и LED  телевизори, DVD устройства, домашно кино, аудио слушалки  и др. се обслужват от сервизните центрове за черна техника , които както и сервизите за бяла техника са снабдени с необходимото оборудване, техническа документация и логистична поддръжка за доставка на необходимите резервни части директно от логистичните центрове на Panasonic в Европа.

За ремонт съобразен с изискванията на Panasonic голяма част от уредите трябва се транспортират в сервизният център, в който са създадени необходимите условия за изпълнение на процедурите по ремонт. Нашите сервизни инженери и техници са преминали успешно всички курсове и семинари организирани от Panasonic с цел повишаване на тяхната квалификация и компетентност с цел постигане на високо ниво на обслужване на нашите клиенти.