Роял Електроникс ООД

Сервиз BEKO

Сервиз BEKO

Сервиз за гаранционни и негаранционни ремонти на марката BEKO.

Сервиз BEKO

Продуктите на турският гигант холдинга „Коч” ,заедно с търговската марка Arçelik, BEKO е най-известната търговска марка за черна и бяла техника в Турция. Заедно с успеха на турския и международен пазар в началото на 90-те години марката ВЕКО става част и от ежедневието на над 280 милиона души в над 100 страни. Днес някъде по света се продава продукт ВЕКО на всеки две секунди. В последните 15 години BEKO се наложи на българският пазар с много доброто съотношение между качество и цена на своите продукти.

Уреди с марката BEKO се продава в България от 2000 г. предимно едро бяла техника, като хладилници, перални, готварски печки, плотове за вграждане, фурни за вграждане, абсорбатори, съдомиялни, сушилни, фризери, прахосмукачки, мобилни климатици и климатици за домашна употреба. Произведени в заводите на Arçelik, но продавани под други търговски марски у нас са познати идентични продукти с името SANG (търговска марка само за България) и Blomberg, компания която от 2004 г. Произвежда висок клас бяла техника в партньорство с Arçelik.

Роял Електроникс ООД подържа гаранционно уредите Beko от 2000 г. На базата на действащ договор в нашите сервизи за бяла техника можете да ремонтирате вашето изделие BEKO/SANG или Blomberg или да получите компетентна информация относно цена и доставка на резервни части за перални (ремъци, барабани, електронни блокове, програматори) или фурни (долен/горен или грил нагревател, като и таймер или стъкло за врата), за хладилници (термостати и компресори), както и най-търсените декорации (като копчета, декорации и дръйки за врати).

На българският пазар се продава и черна техника с марката BEKO и SANG, това са предимно телевизори, LCD, LED, които ремонтираме успешно в сервизите за черна техника.

Сервиз BEKO