Роял Електроникс ООД

Референции на фирмата


Референция

Референция от "ЧЕЗ ИКТ България ЕАД"

"ЧЕЗ ИКТ България" ЕАД дава настоящата референция на Роял Електроникс ООД гр. София във връзка с работата им по договор PL-S12-084/13.09.2012 г. с предмет Поддръжка и профилактика на климатична техника в сървърни помещения и договор CB-DOC-2767/27.05.2014 г. с предмет "Абонаментна профилактика на климатична техника в сървърни помещения."

През срока на изпълнение на договорите, "Роял Електроникс" ООД е изпълнявало в срок и коректно всички свои задължения.

Дейностите по профилактика и поддръжка на климатична техника бяха извършени от квалифициран персонал, както и заявките и повредите, за които бе необходима техника и резервни части бяха изпълнени качествено и в срок.

София 20.07.2015 г.
Цветанка Георгиева Изпълнителен Директор "ЧЕЗ ИКТ България" ЕАД


 

Референция

Препоръка от "Булгартабак Холдинг" АД

"Булгартабак Холдинг" АД е дружество с предмет на дейност: управление на акционерно участие и финансови ресурси, външна и вътрешна търговия с тютюни и тютюневи изделия.
С удоволствие споделяме впечатленията си от работата на нашето дружество с фирма "Роял Електронкс" ООД и с настоящата препоръка удостоверяваме, че обслужването ни извършено от "Роял Електроникс" ООД е напълно коректно, съобразено с подписаните договорености.
Сътрудничеството ни е от месец юни 2007 г. И сме напълно удовлетворени от съвместната ни работа.
Благодарни сме за своевременната и точна реакция на фирмата още при постъпването на заявка за доставка, монтаж и ремонт на климатична техника.
Високо оценяваме професионалните качества на екипа на "Роял Електроникс" ООД, който се отличава с висока компетентност, точност и експедитивност, като винаги са реагирали веднага и ефективно на всички наши препоръки и изисквания.
Нашият опит и впечатления, основаващи се на професионалното обслужване и персоналното отношение към специфичните изисквания, ни дават основания да препоръчаме "Роял Електроникс" ООД, като подходящ и солиден партньор за всеки клиент с високи изисквания.
Настоящата препоръка издаваме по повод участия на "Роял Електроникс" ООД в конкурс за обществени поръчки.
Изпълнителен директор на "Булгартабак Холдинг" АД Ангел Димитров


 

Референция

Референция от фирма "Мега парк" ООД

С настоящата референция фирма "Мега парк" ООД иска да даде уверение, че "Роял Електроникс" ООД е коректен дългогодишен партньор, с който работим по проекти за LG VRV климатизация в Бизнес център "Мега парк".

Доставката, монтажите, гаранционното и след гаранционно поддържане, както и ежемесечните и годишни профилактики винаги са изпълнявани в срок, качествено и надеждно.

В партньорските взаимоотношения "Роял Електроникс" ООД винаги се е отличавала с гъвкавост, разбиране и висока отговорност.

Фирмата разполага с висококвалифициран персонал, работещ с изключителен професионализъм, който винаги оправдава очакванията ни.

"Мега парк" ООД препоръчва услугите на "Роял Електроникс" ООД на всяка компания желаеща да получи професионално и качествено обслужване в областта на промишлената и VRV климатизация на високо технологични сгради и търговски обекти от клас А.

София 23.03.2016 г. "Мега парк" ООД


 

Референция

Референция от фирма "Спиди" АД

Изх. Номер IT-390/04.08.2008

"Роял Електроникс" ООД извърши доставка и монтаж на климатични системи във всички софийски офиси на СПИДИ и Централното сървърно помещение, като професионалната техника напълно отговори на високите изисквания на нашата фирма.

Специалистите на "Роял Електроникс" ООД са винаги на разположение да осигурят необходимата системна поддръжка и да окажат техническа помощ и консултация при експлоатацията на устройствата. Високо ценим тяхната активност и ангажираност при съвместната ни работа.

Високият професионализъм на целият екип на фирмата, както и изключителното качество и надеждност на доставените устройства ни дават пълно основание да препоръчаме "Роял Електроникс" ООД като доставчик на климатични системи и на други организации.

Оставам на ваше разположение за всякаква допълнителна информация.
Сребрина Аначкова
Директор "Информационни технологии" Спиди АД


 

Референция

Референция от фирма "Мегалан Нетуърк" АД

С настоящата референция фирма "Мегалан Нетуърк" ООД иска да даде уверение, че "Роял Електроникс" ООД е коректен партньор и по отношение на общите ни проекти, договорености и съвместна дейност, услугите са изпълнявани винаги в срок, качествено и надеждно.

В партньорските отношения "Роял Електроникс" ООД винаги се е отличавала с отговорност, гъвкавост и разбиране.

Фирмата разполага с висококвалифицирани кадри, работещи с изключителен професионализъм и винаги оправдаващи очакванията. "Мегалан Нетуърк" използва повече от 20 климатични инсталации предоставени и монтирани от Роял Електроникс и препоръчва нейните услуги на всяка компания желаеща се от професионално обслужване.

С уважение:

Иво Джоков

"Мегалан Нетуърк" ООД