Роял Електроникс ООД

Сервиз Haier

Сервиз Panasonic

Сервиз за гаранционни и негаранционни ремонти на марката Haier.

Сертификат Haier

Haier е една от първите компании, с която „Роял Електроникс” ООД  има сключен договор за сервиз. Ние сме гаранционен и извън гаранционен сервиз на продуктите с марката, още от стъпването на Haier на българският пазар през 2000 г.

Тя е създадена през 1984г. в Китай и е световен лидер в производството на  климатици, хладилници, миялни и перални машини, микровълнови фурни, LCD телевизори, плазмени панели, мобилни телефони и персонални компютри.  Присъства силно както на азиатският пазар, така и в САЩ и Европа. В България  чрез своят партньор Технополис Haier продава повече от 15 години, основно климатици за домашна употреба, професионална климатична техника, хладилници, фризери, микровълнови печки и миални машини.

Хладилниците  и фризерите Haier се отличават с високо качество и надежност и добиват все по-голяма популярност сред потребителите в България.

Климатиците Haier се отличават с много добро съотношение качество/цена и държат голям дял в продажбите климатици в България. Освен климатиците за домашна употреба Haier  произвежда и продава в България и професионални климатици - касети, колони, дъктове и подово таванни климатици, които се  монтират основно в болници, ресторанти и бизнес сгради, търговски помещения и др.

 За клиентите притежаващи климатици от марката Haier е много важно да знаят, че при необходимост от гаранционен ремонт задължително трябва да се свържат с монтажната група извършила монатажа на климатика при закупуването му. Те трябва да посетят адреса и да проверят системата за пропуск на газ (фреон) и да диагностицират проблема. След което е необходимо  да се свържат с нас и да поръчат необходимата резервна част или ако имат нужда от техническа помощ да обсъдят с нашият сервизен мениджър проблема. Не са редки случаите, в които една монтажна група в даден град вече не съществува, в тези случаи ние имаме готовност да ви насочим към други колеги, които да решат вашият проблем с климатик Haier. Бъдете особено внимателни при избора си на фирма за монтаж  на климатици, защото монтажа на климатик, както и правилното оразмеряване на неговата мощност спрямо помещението е най-важният детайл за дългата и безпроблемна работа на климатика.

Ако се нуждаете от компетентен сервиз или резервни части за Haier, то не се колебайте да се свържете с нас.