Роял Електроникс ООД

Сервиз LG

Сервиз LG

Сервиз за ремонт на гаранционни и негаранционни уреди LG.

LG е световен производител на битова и климатична техника, мобилни телефони, монитори, оптични и записващи устройства.

„Роял Електроникс” ООД сключва договор с LG Electronics през  2006г. за гаранционна поддръжка на нейните продукти в съответсвие с Европейското законодателство.

Сертификат LGТози договор ни ангажира да подържаме гаранционно на територията на цялата страна в рамките на гаранционният срок всички изделия на LG (телевизори, LED телевизори, LCD телевизори, монитори, аудио системи, домашно кино, авто CD, авто радио, прожекционни и плазми, микровълнови печки, прахосмукачки, перални и перални със сушилни, хладилници, фризери, климатици и др.) с изключение на мобилни телефони и таблети.

Освен гаранционна поддръжка в нашите сервизи и сервизни центрове можете да бъдете обслужени срещу заплащане по действащите ценоразписи и ако изделието вече е извън гаранция.

Също така можете да направите запитване за доставка на резервна част, например  дистанционно управление за климатици LG, филтър за прахосмукачка, дръжки за вратите на хладилник или панта за люк на пералня, както и много други резервни части.

За нас както и за нашите партньори от LG е от голямо заначение, времето за реакция при възниканал проблем затова се стараем да отреагираме максимално бързо на вашите поръчки.

Моля не се колебайте да се свържете с нас на телефоните за "Сервиз LG черна техника"  или "Сервиз LG бяла техника" за съответният град  или  в случай ,че вашият град го няма посочен там, моля свържете се с нас на националният ни телефон за клиенти от контакти, за да може наш служител да насочи към най-близкият оторизиран сервиз за ремонт на уреди LG.