Роял Електроникс ООД

Сервиз AEG - ELECTROLUX

Сервиз AEG - ELECTROLUX

Сервиз за гаранционни и негаранционни ремонти на марките AEG - ELECTROLUX.

Сервиз AEG - ELECTROLUX

Electrolux е световен лидер в производството на уреди за дома и професионална употреба, с годишна продажба на над 40 млн. продукта на потребители в над 150 страни. Компанията произвежда иновативни продукти, които са с обмислен дизайн, основан на нуждите на потребителя.

Роял Електроникс ООД сключва договор с Electrolux и AEG през 2011 г. за гаранционно поддържане на всички уреди продавани в България, a това са предимно едра и дребна бяла техника: хладилници, фризери, перални, сушилни, фурни за вграждане, плотове за вгражданe, индукционни котлони, микровълнови фурни, климатици и малки уреди, като прахосмукачки, които се предлагат под марките Electrolux, AEG, Eureka и Frigidaire. От 1994 г. брандът AEG за домашни уреди принадлежи на Electrolux, най-големият производител на домашни уреди в света.

Ако вашето изделие AEG или Electrolux се нуждае от ремонт, можете да се свържете с нашите сервизи за бяла техника. При необходимост от поръчка на резервни части, проверете модела и продуктовият код на изделието, за да може точно и коректно да ви се направи справка за наличност, цена и срок на доставка.

Сервиз AEG - ELECTROLUX