Роял Електроникс ООД

Сервизна мрежа

Сервизна мрежа

Сервизна мрежа - Роял Електроникс

Роял Електроникс ООД развива и поддържа  през годините сервизна мрежа  в цялата страна. За улеснение на нашите клиенти работим в посока разширяване на сервизната ни мрежа .Преди да подадете рекламация не забравяйте да се запознаете с гаранционните условия от от гърба на гаранционната карта.

Също така е необходимо да подготвите и уточните следните детайли за изделието: модел и серийния номер /PNC номера/ на уреда,гаранционната карта и касовата бележка /фактурата/ за покупка на уреда.

За ваше улеснение сме разделили сервизните ни бази на две категории: сервизи за черна техника и сервизи за бяла техника.

Сервизите и сервизните  бази  за черна техника обслужват гаранционно и извън гаранционно всички изделия (телевизори, LCD телевизори, LED телевизори, видеокамери, аудио системи, CAR аудио системи, авто CD, авто радио, DVD, видео, домашно кино, ресивъри, усилватели, плазми, монитори и др.) на марките: LG, Panasonic, JVC, BEKO, SANG, Telefunken, Grunding, Hyunday, KTN и други.

Сервизите и сервизните бази за бяла техника обслужват гаранционно и извънгаранционно всички изделия (готварски печки, перални, хладилници, фризери, плотове за вграждане, фурни за вграждане, сушилни, хладилни витрини, машини за вода, хладилници за вграждане, перални и сушилни и др.) на марките: AEG, Electrolux, Zanussi, BEKO, SANG, PANASONIC, LG, HAIER, KTN и други.

За дребната бяла техника: микровълнови фурни, прахосмукачки, пасатори, кани за вода, ютии, блендъри, вентилатори и вентилаторни печки, кафе машини, кварцови печки, кухненски робор, парочистачки, овлажнители, машинки за рязане, машини за подстригване, проточен бойлер, преса за коса, самобръсначки, сандвич мейкъри, мъжки тример за тяло, хлебопекарна и тостер, фотоепилатор и фурна за хляб, цитрус преса, шейкър, епилатор, четки за лице и други изделия можете да се обърнете към сервиз за черна техника или сервиз за бяла техника във вашият град. От съответния сервиз ще ви отговорят дали те ремонтират този тип техника.

В повечето случаи тези изделия са нерантабилни за ремонт и техният ремонт не е възможен или заради липсата на резервни части или заради високата себестойност на ремонта, много често надхвърляща цената на ново изделие от същият клас.