Роял ЕлектрониксНАЧАЛО (RE) | КЛИМАТИЦИ | МОНТАЖИ | Haier |SANG| BEKO

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Как да си купим Климатик?ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКУПИ И МОНТИРА КЛИМАТИК!?!

КЛИМАТИЦИ, КЛИМАТИК, КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА
ЛЯТОТО ИДВА!

Избор на климатик

Знаете ли че, климатичната техника не е стандартна битова техника, която да включите в контакта и тя да започне да функционира. В повечето случаи е изградена от два,три и повече различни агрегата, тя има и специфичен начин на монтаж и поддръжка .
Най-важното за надеждната работа на климатика е професионализма на специалистите, осъществяващи подбора на нужният Климатик , монтажа и периодичното му техническо обслужване. Практиката ни, като сервизен център на показва, че повече от 90% от дефектите на климатичната техника са в следствие на липса на необходимата апаратура при монтажа от монтажната група, неквалифициран монтаж и неправилен подбор на климатика според нуждите на помещението.
Много от бъдещите ви проблеми по създаването на микроклимата във вашето помещение ще отпаднат, ако се обърнете към добра фирма за монтаж и поддръжка на климатичната техника. Доста съмнително е какво качество на услугата бихте получили при прекалено ниска цена на монтажа, тъй като най-вероятно нещо е спестено, а и качеството на материалите е съмнително. Безплатен монтаж няма, в крайна сметка вие плащате за него и е редно да сте запознат какво получавате срещу парите си.
Ако, все пак решите да си закупите климатик и в последствие някой да Ви го монтира, трябва да знаете отговорите на някои въпроси.
Консултация с фирма
Проучване на фирмата 1.Проверете климатика, който избирате дали отговаря по мощност на помещението, в което смятате да го монтирате? Запознайте се с температурния диапазон на работа на климатика и отчитайте, че мощността му за охлаждане намалява с покачване на температурата, а също и мощността на затопляне намалява при ниски температури.

2. Не бързайте да избирате "най-евтината" услуга от коя да е монтажна група, а се запознайте с качеството им на работа и наличието на необходимата апаратура. Чуйте по възможност мнението на ваши познати, които имат монтирани климатици от тези монтажници!

3. След като сте избрали монтажната група, запознайте се с начина на изпълнение на монтажа, ( място на телата, от къде ще мине тръбният път , с какви материали се работи и всичко което Ви интересува ) за да си създадете визуална представа и да няма разочарование от свършената работа на края. Каква е гаранцията на климатика
Избор на фирма за монтаж на климатик 4.Проверете дали монтажната група се ангажира да ви поддържа вече изградената от тях климатична инсталация? Обърнете внимание на условията за гаранционно обслужване от фирмата ангажирала се с това!
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВАШИЯ ИЗБОР!

С Haier Вие избирате времето!

НАЧАЛО (RE) | КЛИМАТИЦИ | МОНТАЖИ | Haier |SANG| BEKO